Content Marketing.

Content Marketing zet je in voor branding en om meer klanten te trekken (en de bestaande te behouden). Je zorgt voor relevante en waardevolle content, die aansluit op de behoeften van jouw doelgroep. Je biedt content aan die de klant helpt en dit doe je op het juiste moment, via het juiste kanaal en in het juiste formaat.

Content als marketing tool

Door relevante en waardevolle content te delen, laat je zien dat jij de expert bent. Zonder de zin ‘ik ben de expert’ daadwerkelijk te noemen, maar juist door zinvolle informatie te verstrekken aan de doelgroep(en). Steeds meer ondernemers kiezen er daarom ook voor om te bloggen (business bloggen) en worden er continu informatieve artikelen toegevoegd aan de website.

Wanneer dit consequent wordt gedaan, bouw je aan de reputatie en authoriteit van jouw bedrijf. Verspreiding van de content kun je doen door middel van de eerdergenoemde blogs, maar ook via e-mails, social media, nieuwsbrieven, podcasts, whitepapers, e-zines etc.

Met jouw waardevolle content verleidt je de klant om een volgende stap te zetten in de marketing funnel. Het is jouw doel dat de klant op de button ‘neem contact op’ klikt, zich inschrijft voor de nieuwsbrief of direct online bij je gaat shoppen. Daarnaast zorgt de content dat jouw bedrijf beter vindbaar wordt in Google en dat er een sterke band wordt gecreëerd met de doelgroep.

Content Marketing

Zelf doen of Munt Media vragen

Munt Media kan je handvatten geven om zelf relevante en waardevolle content te maken en in te zetten als marketing tool. Uiteraard kunnen we de Content Marketing ook geheel voor je verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden.