Google Ads.

Google Ads kun je inzetten om snel te scoren in Google. Door middel van betaalde advertenties zorg je dat je beter vindbaar bent de zoekmachinegigant. Regelmatig horen wij van ondernemers dat Google Ads toch te duur is… die mythe kunnen wij direct ontkrachten. Als je op de juiste manier Google Ads inzet, krijg je er meer voor terug dan dat het kost.

Door middel van een gedegen zoekwoordenonderzoek, kunnen de belangrijkste keywords (waar potentiële klanten op zoeken) in de advertenties geplaatst worden. Daarnaast wordt er op de juiste manier een biedstrategie ontwikkeld, zodat jouw bedrijf op de belangrijkste momenten het beste gevonden wordt in Google.

Landingspagina i.s.m. Ads

Wij adviseren altijd een goede landingspagina te creëren, waar de advertentie naartoe kan verwijzen. Zo’n pagina is ingericht op de zoekopdracht van de bezoeker. Hier komt het kernwoord ‘relevantie’ weer van pas. Door gebruik te maken van een waardevolle landingspagina, kun je de bezoeker verleiden om verder in de marketing funnel te komen en heb je meer kans dat deze daadwerlijk een conversie doet.

Munt Media kan een Google Ads campagne voor je opzetten en optimaliseren. Bovendien geven wij maandelijks de statistieken door, zodat je precies ziet wat de campagne voor je doet. Google Ads is een belangrijk puzzelstuk in jouw online marketing strategie, maar we adviseren om niet ‘zomaar’ en zonder kennis ermee aan de gang te gaan. Dan kan Google Ads namelijk wél veel geld kosten!

muntmedia-diensten-puzzelstuk