Social Media.

Social Media. Je bent er dol op of je haat het. Een middenweg is er niet. Maar: jouw doelgroep is hier te vinden! Ons advies is dan ook om actief met Social Media om te gaan. Dat houdt kort gezegd in dat je wekelijks minimaal één post online zet, die relevant en waardevol is voor jouw (potentiële) klanten.

Enkele tips over gebruik van Social Media:

  • Zorg dat je de link gebruikt van de pagina waar je naartoe verwijst. Maar doe dit niet bij elke post!
  • Reviews doen het altijd goed.
  • Waardevolle content is belangrijk, vooral voor Google. Als je blogt, kun je dit delen op Social Media.
  • Gebruik mooie, interessante of opvallende visuals.
  • Bekijk welke Social Media voor jouw bedrijf van belang is, wellicht doet Facebook veel voor je, maar kun je met TikTok niet jouw doelgroep bereiken.
  • Een contentkalender kan goed helpen bij het optimaliseren van Social Media. Op deze manier kun je gestructureerd te werk gaan.
  • Claim jouw Google Bedrijvenpagina. Deze is gratis, maar geeft direct een boost in Google.

Uiteraard kan Munt Media alles omtrent Social Media voor je verzorgen, van het aanmaken van accounts tot het online zetten van diverse posts en advertenties opzetten.

Wist je dat wij ook Social Media trainingen op maat geven?
Vraag naar de mogelijkheden!

Facebook advertenties

Uit ervaring weten wij dat Facebook advertenties over het algemeen goed werken voor diverse bedrijven. Je kunt zo’n advertentie targetten op jouw doelgroep. Dat betekent dat Facebookers die geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst, direct met jouw advertenties worden geconfronteerd. Dit leidt tot een verhoging van conversies.

Wij kunnen je hierin adviseren, begeleiden en uiteraard compleet ontzorgen.

Social Media